Wednesday, June 25, 2014

Oatmeal Blueberry Muffins




Oh boy do I have a treat for you guys! I found a recipe for oatmeal blueberry muffins on a container of quick oats and I thought, why not?! Nothing like a fresh batch of muffins and a cuppa tea for breakfast. They were very delicious and my family loved them. The recipe is down below if you guys want to try them!  

p.s. No shame in licking the spoon!

1 cup quick oats
1 1/4 cups all purpose flour
1/2 cup sugar
1 teaspoon baking powder 
1/2 teaspoon baking soda 
1/2 teaspoon cinnamon
1/4 teaspoon salt 
1 egg
1/2 cup milk
1/3 cup vegetable oil
1 cup fresh blueberries 

heat oven to 400 degrees
mix dry ingredients
mix egg, oil, and milk into dry ingredients
add blueberries into batter
fill muffin cups with batter 
bake 18-22 minutes

makes 12-16 muffins

~

Estan listos para esta delicia? He encontrado una receta para panecillos de avena y arándano en un recipiente de avena rápida y pensé, ¿por qué no?! No hay nada como unos panecillos calientitos y una taza de té para el desayuno. Fueron muy deliciosos y a mi familia les encantaron. La receta esta debajo si ustedes quieren probarlos! 
PD No hay vergüenza en lamer la cuchara! 

1 taza de avena instantánea 
1 1/4 tazas de harina 
1/2 taza de azúcar 
1 cucharadita de polvo para hornear 
1/2 cucharadita de bicarbonato de sodio 
1/2 cucharadita de canela 
1/4 cucharadita de sal 
1 huevo 
1/2 taza de leche 
1/3 taza De aceite vegetal 
1 taza de arándanos frescos 

Caliente el horno a 400 grados 
mezclar los ingredientes secos 
mezclar el huevo, el aceite y la leche en los ingredientes secos 
añadir los arándanos en la masa 
llenar moldes con la masa 
hornear 18-22 minutos 

hace 12-16 panecillos

xxL





No comments:

Post a Comment