Saturday, November 22, 2014

pumpkin pie with a Greek twist













Pumpkin pie. It lets you know that it's okay to have a bit even though you're more stuffed than the turkey you just ate. Today I'm sharing this pumpkin pie recipe I tried. But this isn't the same old pumpkin pie recipe. No, no. This one has Greek yogurt as the main ingredient. This pie was really smooth and creamy. Umm, who doesn't love that? I invite you guys to try this recipe and show it off to all your guests!

Ingredients:
1 can (15 oz) of pumpkin puree
1 cup sugar
1 cup Oikos Vanilla Greek yogurt
2 eggs
1/2 tsp cinnamon
1/2 tsp pumpkin pie spice
1/2 tsp salt
9" prepared pie crust

Directions:
1) preheat oven to 350 degrees F 2) roll out prepared pie crust and carefully put it over pie pan. Leave pie pan in the refrigerator until ready to use. 3) beat eggs in a mixing bowl. Add pumpkin puree, Oikos yogurt, sugar, and spices. Mix thoroughly. 4) pour the mixture into the pie pan and  put pie pan into over and bake for 1 hr.- 1 hr. and 10 minutes. 5) check if the pie is ready by inserting a knife or fork into middle of pie and if it comes out clean it means it's ready. 6) cool for about 3 1/2 hours.
Serving suggestion: serve with a dab of yogurt instead of whipped cream, you won't regret it!


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Pastel de calabaza. Le permite saber que está bien tener un poco a pesar de que usted está más lleno que el pavo que acaba de comer. Hoy estoy compartiendo esta receta de pastel de calabaza que intenté. Pero esta no es la misma vieja receta de pastel de calabaza. No, no. Éste tiene yogur griego como el ingrediente principal. Este pastel era muy suave y cremosao. Umm, ¿quién no ama eso? Invito a ustedes a probar esta receta y presumirsela a todos sus invitados!

ingredientes:
1 lata (15 oz) de puré de calabaza
1 taza de azúcar
1 taza de yogur de vainilla Oikos griego
2 huevos
1/2 cucharadita de canela
1/2 cucharadita de especias para pastel de calabaza
1/2 cucharadita de sal
9 "corteza de pastel preparado

instrucciones:
1) precalentar el horno a 350 grados F 2) desplegar corteza de pastel preparado y cuidadosamente poner sobre molde para pay. Deje molde de tarta en el refrijerador hasta que esté listo para su uso. 3) bata los huevos en un tazon. Añida el puré de calabaza, Oikos yogur, azúcar y especias. Mezclar bien. 4)  echar la mezcla en el molde y poner molde de tarta en horno y hornear por 1 hr.- 1 hr. y 10 minutos. 5) Compruebe si el pastel está listo insertando un cuchillo o tenedor en medio del pastel y si sale limpio significa está listo. 6) enfriar durante aproximadamente 3 1/2 horas.
Sugerencia para servir: servir con un poco de yogur en lugar de crema batida, no te arrepentirás!


xxL

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