Monday, October 6, 2014

Pumpkin French Toast


















This pumpkin french toast will have you smiling all day. Now let me tell you, the taste isn't BAM STRAIGHT UP PUMPKIN. It has just the decent amount of pumpkin taste and spice. Still delicious though! Especially with the syrup and fruit toppings and the scrambled eggs and bell pepper potatoes I had on the side. Yum.  Float down like autumn leaves, hush now, close your eyes before the sleep. My autumn leaves dishes! When I showed them to my mom she said "Why'd you buy more dishes? We already have enough" .......... And I was like "Mom, don't kill my Fall vibe." Haha. I can't wait to make these again. My Fall vibe is just starting. 

Ingredients
9-12 slices of whole wheat bread (depends on the size of slices)
3 eggs
1/2 cup milk
3/4 cup canned pumpkin
1 tsp pumpkin pie spice
butter, syrup & fruit for toppings

Directions
1. In a bowl, whisk together pumpkin, milk, eggs, and pumpkin pie spice until smooth 2. turn on skillet to medium low and butter the surface 3. take out bread slices and dip each side into mixture 4. cook on skillet for a couple minutes on each side 5. pour syrup, add fruit and enjoy!

~

Este pan francés de calabaza te tendrá sonriendo todo el día. Ahora déjenme decirles, el sabor de la calabaza no es mut fierte en esta receta. Tiene la cantidad decente de sabor calabaza y especias. Pero todavia muy delicioso! Especialmente con la miel, frutas y los huevos revueltos y patatas con las que me servi. Yum. Mis platos de ojas de toño! Cuando se los mostré a mi mamá ella dijo "¿Por qué  compraste más platos? Ya tenemos suficiente" .......... Y yo estaba como: "Mamá, no mates mi ambiente de otoño." Haha. No puedo esperar hacer este pan francés otra vez. Mi ambiente de  otoño apenas está empezando. 

ingredientes 
9-12 rebanadas de pan de trigo integral (depende del tamaño de las rebanadas) 
3 huevos 
Leche 1/2 taza 
4.3 taza de calabaza enlatada 
1 cucharadita de especias para pastel de calabaza 
mantequilla, miel y la fruta para toppings 

direcciones 
1. En un tazón, mezcle la calabaza, la leche, los huevos y especias para pastel de calabaza hasta que esté suave 2. prenda la cacerola o comal a medio-bajo y pongale mantequilla a la superficie 3. sacar rebanadas de pan y meta cada lado en la mezcla 4. cocine en cacerola por un par de minutos por cada lado 5. añadir miel, frutas y a disfrutar!

xxL

No comments:

Post a Comment